Då har vi ett perfekt tillfälle för dig!

 

Dina arbetsuppgifter
Eton Systems befinner sig i ett expansivt och spännande skede, där man på grund av snabbväxande marknadssegment behöver möta nya behov – det är här du kommer in.

Just nu pågår ett projekt att bygga en helt ny mjukvarubas som med hjälp av ny teknik och moderna programutvecklingsmiljöer ska erbjuda kunderna en bättre upplevelse genom bl.a. förbättrade funktioner, mer flexibilitet och visualisering.
Du blir en del av denna projektgrupp och kommer kunna jobba med allt från databasdesign till användargränssnitt och hårdvarunära programmering. Det kan även förekomma några resor per år vid exempelvis driftsättning hos kund.

Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande teknikintresset, ser systemutveckling som ett ständigt lärande och är en självgående problemlösare som trivs med att jobba i team.

Som person är du analytisk, noggrann och som ingressen antyder, initiativrik. Då rollen innefattar samarbete med såväl kollegor som kunder behöver du även vara flexibel och ansvarstagande i ditt arbete. Vi tror att du har relevant utbildning och kunskap inom följande tekniker:
• .NET
• C#
• Angular 2+

Har du även erfarenhet av C++, SQL eller Mongo DB är det ett extra plus i kanten.
Du erbjuds en spännande och omväxlande tjänst på ett stabilt och välmående bolag, som uppbackade av nya ägare, satsar långsiktigt och fokuserat på utveckling. Här kan du se fram emot en god utvecklingstakt och många roliga projekt framöver.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Albertsson; gabriella.albertsson@effektiv.se, 070-938 44 19.

Sök tjänsten här: