Career

doors-1690423_1920


CAREER

We are always looking for new talents. Feel free to send us your CV and a general expression of interest to: info@etonsystems.com

CURRENT VACANCIES

Systemutvecklare
Det går bra för oss och vi söker nu ytterligare en driven och engagerad medarbetare som lockas av att komma in i ett bolag som lever efter värdeorden Professionalitet, Engagemang och Arbetsglädje.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som systemutvecklare hos Eton Systems blir du en nyckelperson i företagets verksamhet. Du kommer att ingå i det projektteam på vår utvecklingsavdelning, som ska utveckla nästa generations mjukvaror till företagets kärnprodukt.

Eton Systems befinner sig i ett expansivt och spännande skede, med delvis nya och snabbväxande marknadssegment. För att möta dessa nya marknader står vi idag mitt i ett större projekt med syfte att bygga en helt ny mjukvarubas.

I detta spännande arbete strävar vi efter att både bibehålla den robusthet och stabilitet som idag präglar våra befintliga mjukvaror, samtidigt som vi med hjälp av ny teknik och moderna programutvecklingsmiljöer förbättrar funktion, flexibilitet och visualitet.

Utvecklingsmiljön för projektet är Visual Studio i vilken vi nyttjar .Net Core 2, och arbetet bedrivs agilt genom SCRUM-metoden.

Vi erbjuder dessutom våra kunder en egenutvecklad android app, att använda som operatörspanel. Utvecklingsmiljön för denna är helt nyligen lyft till Android Studio. Planer finns på att bredda app-utbudet för att omfatta appar för både mekaniker, systemadministratörer och management – då inte nödvändigtvis bara till android. Även i det arbetet kommer det finnas möjlighet för dig att delta.

På sikt kommer du, precis som vi andra vara behjälplig vid anpassning av befintliga system, samt för installation, konfiguration och driftsättning på plats hos kund och då vi har kunder i ca 60 länder kan utlandsresor förekomma.

Din profil
Du har flerårig erfarenhet av mjukvaruutveckling och arbete med SQL-databaser. Systemering och dokumentation måste vara lika självklart för dig som att skriva programkod.

Relevant högskoleutbildning eller motsvarande är önskvärd.

Du bör ha erfarenhet av Microsofts utvecklingsmiljöer. Har du dessutom arbetat med .Net Core 2 är det ett stort plus. Även färdigheter i ett eller flera av programspråken C++, C# och Java är önskvärt.

Du är bekväm med både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Också kunskaper i andra språk kan komma väl till pass.

Som person är du analytisk, lösningsorienterad, flexibel och tar gärna egna initiativ. Du har ett skarpt öga för detaljer, men samtidigt förmåga att se helhet och sammanhang. Vi förutsätter också att du besitter social kompetens och att du ser fram emot att samarbeta med kollegor, agenter och kunder.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Sök tjänsten här:
https://www.dfind.se/it/lediga-jobb/systemutvecklare-till-eton-systems-201163508/